YOGA & WINE I TERRENO, TOSCANA

YOGA & WINE  I TERRENO, TOSCANA – NY RESA 25 – 28 maj 2018

HITTA LUGNET i Toscana. Sedan tusentals år tillbaka har människor vallfärdat till Italien, till vinet och den frid som de vackra vidderna inbjuder till. Kom till Toscana och familjen Ruhnes vingård, Terreno, tillsammans med Per och Anita Söder. Vi bor på gården, äter italiensk mat, har vinprovning och får guidad tur på vingården. Vi gör yoga och besöker närliggande byar.
YOGA ser vi som en väg till hälsa i kropp och själ. Yoga innehåller andningsövningar och fysisk träning som hjälper dig att slappna av och göra kroppen smidig och rörlig. Yoga har visat sig vara effektiv som stresshantering och motverkar värk och smärta som migrän. Yoga ger dig dessutom styrka, smidighet och energi till att orka mer i tillvaron.
PER är utbildad lärare i Kundaliniyoga. Han har tidigare arbetat som gymnasielärare och studierektor men arbetar nu på heltid med Yogamottagningen i Stockholm. Han har skrivit två böcker om yoga, Migränyoga och Stressyoga. Per är också delägare i Yogamottagningen och The Winery Hotel.
ANITA är delägare i Yogamottagningen och har arbetat de senaste 18 åren som barnmorska. Hon är instruktör i Mediyoga och Mindfulness samt massör och ayurvedisk hälsorådgivare.

Datum:
25 – 28 maj 2018

Ingår i priset:
Boende i toskanska lanthus, mellan 2 – 8 personer per hus. Del i dubbelrum. Halvpension: frukost, 1 lunch och 3 middagar, visning av vineri och vinprovningar. Vandring till byn Greve

Anmäl intresse på info@yogamottagningen.se

Vi ses i Toscana. A presto!