YOGA, WINE & DINE

YOGA, WINE & DINE på The Winery Hotel och i Toscana

Vi samarbetar med The Winery Hotel i Solna och gör yoga med konferens- och hotellgäster. Vi ordnar dessutom de mycket populära helgkurserna på temat Yoga, Wine & Dine där du från lördag eftermiddag till söndag eftermiddag får uppleva det unika hotellet, göra tre yogapass, äta middag, sova över och äta frukost. Vinet dricker vi alltid efter yogan! Som en utvidgad weekend erbjuder vi en resa till hotellets samarbetspartner vingården Terreno i Toscana. 2020 åker vi i maj. Mer information om resan hittar du här!

12 – 13 OKTOBER & 16 – 17 NOVEMBER

Plats: The Winery Hotel.
Adress: Rosenborgsgatan 30, Solna.
Lärare: Per Söder, Anita Davén-Söder, Andreas Grünewald & Sarah Djerf.
Tider: Lördag 12.00 till söndag efter frukost.
Pris:Från 2435:- / person i dubbelrum (300:- i enkelrumstillägg).

BOKA HÄR

WINERY YOGA – YOGA, WINE & DINE

 

Upplev en unik upplevelse i yogan och vinets värld! Nu är det hög tid att boka in dig själv och dina vänner på vår yogahelg.

  • Övernattning i dubbelrum (300 SEK i enkelrumstillägg)
  • Tre yogapass; Hatha Yoga, Medi Yoga och Kundalini Yoga
  • Mellanmål med te eller kaffe
  • Sinnesmeditation – Pop your senses
  • Trerätters vegetarisk middag (inkl vinpaket med speciellt utvalda viner)
  • Vinprovning av ekologiska, biodynamiska och naturliga viner.
  • Guidad tur i vineriet
  • Frukostbuffé
  • WIFI
  • Fri tillgång till gym och pool på takterrassen

 

Medtag sköna kläder att yoga i samt egen yogamatta.

Testa tre olika typer av yoga, upplev hur vinprovning och yoga hänger ihop, prova ekologiskt vin och njut av massor av härlig vegetarisk mat.  Det bästa av allt i perfekt balans, helt enkelt! Ni gör två sköna yogapass på lördagen och ett morgonyogapass på söndagen. Dessutom äter ni en god trerättersmeny på kvällen och njuter av den välfyllda frukostbuffén på morgonen. I vinbaren kan ni prova ekologiskt, biodynamiskt och naturligt vin med guidning av en sommelier.

Till maten serveras vin som ligger till grund för smakerna i den vegetariska menyn och blir på så sätt en upplevelse av vin och mat i perfekt kombination.

Inga förkunskaper av varken yoga eller vin krävs. Vi erbjuder denna yogahelg i samarbete med Yogamottagningen.

Om sinnesmeditationen – Pop Your Senses

Pop your senses är en kombination av vin och yoga som lanserades på The Winery Hotel under hösten 2017. Med hjälp av yoga och meditationen skärps våra sinnen och den skärpan tar vi med oss in i vinprovningen. Vinets utseende, doft och smak frambringar minnen, känslor och sinnesstämningar som gör meditationen mer levande.