VI SOM JOBBAR HÄR

PER SÖDER
är utbildad lärare i Kundaliniyoga och har ur denna yogaform utvecklat Migränyoga. Han har tidigare arbetat som gymnasielärare och studierektor inom ämnena svenska, religion och media. Efter att under tio år varit verksam som VD för konferensanläggningen Blue Hotel på Lidingö, arbetar han nu på heltid med Yogamottagningen i Stockholm. Han har skrivit två böcker om yoga, Migränyoga och Stressyoga. Per är också ägare till Yogamottagningen tillsammans med Anita.
Pers specialområden är: Migränyoga, stressyoga, kundaliniyoga, migränkonsultationer, per@yogamottagningen.se

ANITA DAVÉN-SÖDER
är sjuksköterska och barnmorska med lång erfarenhet från sjukvården. Hon delar sin tid mellan en ungdomsmottagning och yogamottagningen där hon masserar, leder Mediyoga och ger ayurvedisk hälsorådgivning. Hon är även instruktör i babymassage och mindfulness. Anita är ägare till Yogamottagningen tillsammans med Per.
Anitas specialområden är: Massage, mediyoga, ayurveda, babymassage, anita@yogamottagningen.se

ANDREAS GRÜNEWALD
är IT-konsulten som ägnar sig åt akrobatisk yoga och leder våra lite tuffare Hatha-yoga pass. Han är även massör och något så unikt som svensk Tellak, vilket betyder att han ger äkta turkisk hamambehandling. Vi lärde känna honom när han arbetade i vårt tidigare Blue Hamam på Lidingö. Andreas specialområden är: Klassisk hathayoga, massage.
Kontakta Andreas på andreas.grunewald@hotmail.com
Se hans FB-sida Yoga för skeptiker här och websida här.

LOTTEN LÖNNERSTAM

CATHARINA LUNDGREN IDH & PIA JONASON
Catharina och Pia är barnmorskor med lång erfarenhete av samtal på Ungdomsmottagning. Tillsammans har de startat Sensea sthlm sex- och samlevnadsmottagning som tar emot klienter hos oss. Här erbjuds råd och stöd i sexuella frågor och hälsa av auktoriserade sexologer. Mer information finns på hemsidan www.senseasthlm.se.
Du kontaktar dem på info@senseasthlm.se

ROLAND LINDQVIST