MASSAGE

MASSAGE AV OLIKA SLAG

Massage kan vara en snabb väg till att lösa upp spänningar och låsningar i kroppen. Du kan även bli av med mentalt skräp som lagrats. Vi använder mjuk och intuitiv massage som på ett lugnt sätt frigör kroppens energier. Massage som är särskilt lämplig för den som har värk och smärta.

Grunden för den massage vi erbjuder är att på ett skonsamt sätt skapa balans i din kropp. Från den lätta taktila beröringsmassagen till den mer djupgående chakrablanserande massagen och den lite mer fysiska friskvårdsmassagen.


YOGISK CHAKRAFLÖDESMASSAGE
80 min / 60 min / 30 min

Yogisk Chakraflödesmassage är en kraftfull och energigivande massage som påverkar hela människan, både till kropp och själ, fysiskt, känslomässigt och mentalt. Massagen stimulerar och balanserar energiflödena i kroppen och ger kraft och energi. Den löser spänningar och renar kroppen från fysiska och känslomässiga blockeringar. Massagen är särskilt bra vid stress, fysisk och psykisk trötthet och den får dig att känna dig lugn och i balans.

TAKTIL MASSAGE
60 min / 30 min

Taktil massage är en mjuk omslutande beröring som med varsamma strykningar stimulerar beröringssinnet anpassat efter varje individs behov. Med lugn rytm följer rörelserna varandra så att det parasympatiska nervsystemet aktiveras – motpolen till adrenalinpåslag och stress. Den taktila beröringsmassagen stärker kroppsuppfattningen och ger skydd, trygghet och värme. Effekter som man sett är avslappning, bättre sömn, förbättrad mag-tarmfunktion, stärkt kroppsuppfattning, ökad självkänsla, mindre stress, lindring av smärta, mindre oro och ångest.

FRISKVÅRDSMASSAGE
60 min / 30 min

Friskvårdsmassage är både förebyggande och behandlande vid muskelspänningar och stelhet. Den ökar blodcirkulationen och löser upp spänningar i kroppen. Under massagen frigörs dessutom det rogivande hormonet oxytocin i kroppen vilket gör att du känner dig lugn och harmonisk efter massagen.

PRISER

60 minuter massage: 750 kr.

80 minuter massage: 850 kr.

30 minuter massage: 350 kr.

BOKA MASSAGE HÄR

Mail: anita@yogamottagning.se

Telefon: 0739-83 59 05