WORKSHOPS & FÖRELÄSNINGAR

FÖRELÄSNINGAR & WORKSHOPS

2019 kommer vi att ha intressanta föreläsningar och workshops på Yogamottagningen (och andra orter). Programmet fylls på efterhand så håll utkik på den här sidan.


29 MAJ – WORKSHOP I AYURVEDA & YOGA MED DR UNNI

Den ayurvediske läkaren Dr Unni håller en workshop där han föreläser om den allt mer etablerade indiska läkekonsten. Idag är Ayurveda likställd med västerländsk skolmedicin i Indien och har visat sig framgångsrik när det gäller kroniska sjukdomar. Vi inleder med ett kortare yogapass baserat på läran om de tre doshorna vata, pitta och kapha. Frukt och dryck ingår.

Datum: onsdag 29 maj.
Plats: Yogamottagningen, Armfeltsgatan 23
Tid: 19.00 – 21.30
Pris: 150 kr.
Anmälan: BOKA HÄR

25 JUNI – YOGA MOT MIGRÄN & HUVUDVÄRK WORKSHOP

Per Söder blev fri från sin 40-åriga migrän med hjälp av yoga. Idag lever han sedan 20 år ett migränfritt liv och har vidareutvecklat Yoga mot huvudvärk och migrän. Denna workshop ger dig grunderna för hur du kan börja hantera din migrän med hjälp av yoga, andningstekniker och ayurvedisk syn på huvudvärk. Per kommer även att föreläsa om kopplingen mellan andning, sömn och huvudvärk.

Det handlar om mycket enkel yoga som alla kan tillägna sig och börja göra regelbundet i sin vardag.I dagsläget har fler än 500 personer gått Migränyogakurser och många har uppnått fantastiska resultat både när det gäller migrän och kronisk spänningshuvudvärk.

Datum: Tisdag 25 juni samt uppföljning onsdag 21 augusti 19.00.
Plats: Yogamottagningen, Armfeltsgatan 23.
Tid: 18.00 – 21.00
Pris: 650 kr.
Anmälan: Grön knapp BOKA TID på vår hemsida.

12 DECEMBER – GÖTEBORG

Per Söder föreläser om andning, huvudvärk och yoga med möjlighet att pröva på.
Plats: Göteborg.
Tid: 18.00 – 19.30