AYURVEDA

AYURVEDA I INDIEN & SVERIGE

Yogamottagningen är officiell representant för Agastyaa Heritage Ayurvedic Hospital i Kerala i södra Indien.

Vi kommer att anordna resor till Dr Unni från och med november 2017. Vill du åka tidigare kan vi hjälpa till med information om resa, hotell och bokning av behandlingar på kliniken.

SVERIGE

Den uråldriga indiska hälsoläran ayurveda kan ge svar på vilka obalanser i kroppen som kan ligga bakom ohälsa. Genom pulsläsning och vägledning får du helt individuella råd utifrån din personlighet. Råd om kost och livsstil för att återskapa balans och hälsa.
Vi ger ayurvediska hälsokonsultationer där du på ett djupare plan får reda på den obalans du eventuellt bär på. Detta leder till konkreta råd och ett program att följa för att återskapa balans. Programmet innebär både kost, örtbehandling och specifika yogaövningar. En pulsläsning ger besked om balans och obalans i din kropp.
Du kan välja att göra en ayurvedisk hälsokonsultation hos oss på Yogamottagningen uinder hela året. Två gånger per år under våren och hösten kommer Dr Unni hit och ger massage hos oss.


AYURVEDISK HÄLSOKONSULTATION
Du träffar en ayurvedisk hälsorådgivare som bland annat använder pulsläsning för att upptäcka din hälsostatus och dina eventuella obalanser. Utifrån denna information och det samtal ni har får du med dig hälsoråd anpassade efter dina individuella behov. Det handlar ofta om enkla råd när det gäller kosten, dagliga rutiner, yoga och livsstil. Precis som vid yogaterapi så gäller det att följa råden och hålla ut så att resultaten verkligen visar sig.

Pris: Nybesök (90 min) 700 kr. Återbesök (30 min) 300 kr.

Kontakta: anita@yogamottagningen.se för information och tider.


DR UNNI KRISHNAN – BEHANDLING
Dr Unni Krishan som är chef för Agastyaa Heritage Ayurvedic Hospital i Kerala i södra indien besöker oss två gånger per år för att informera om sin verksamhet. Som ett led i detta erbjuder han att prova på en Chavitti Uzhichil-behandling.

Chavitti Uzhichil är en ayurvedisk massageteknik där ayurvediska oljor med särskilda örter sakta värms upp och masseras in i huden med massörens fötter. Tekniken använder sig av kroppens så kallade Marmapunkter och aktiverar dessa genom massagen och frigör därmed energin i kroppen som i indien kallas för prana.

Kontakta: anita@yogamottagningen.se för information och tider.