OM OSS

yoga-instructors-block_beatrice

PER SÖDER
är utbildad lärare i Kundaliniyoga och har ur denna yogaform utvecklat Migränyoga. Han har tidigare arbetat som gymnasielärare och studierektor inom ämnena svenska, religion och media. Efter att under tio år varit verksam som VD för konferensanläggningen Blue Hotel på Lidingö, arbetar han nu på heltid med Yogamottagningen i Stockholm. Han har skrivit två böcker om yoga, Migränyoga och Stressyoga. Per är också ägare till Yogamottagningen tillsammans med Anita.
Pers specialområden är: Migränyoga, stressyoga, kundaliniyoga, migränkonsultationer, per@yogamottagningen.se

ANITA DAVÉN-SÖDER
är sjuksköterska och barnmorska med lång erfarenhet från sjukvården. Hon delar sin tid mellan en ungdomsmottagning och yogamottagningen där hon masserar, leder Mediyoga och ger ayurvedisk hälsorådgivning. Hon är även instruktör i babymassage och mindfulness. Anita är ägare till Yogamottagningen tillsammans med Per.
Anitas specialområden är: Massage, mediyoga, ayurveda, babymassage, anita@yogamottagningen.se

ANDREAS GRÜNEWALD
är IT-konsulten som ägnar sig åt akrobatisk yoga och leder våra lite tuffare Hatha-yoga pass. Han är även massör och något så unikt som svensk Tellak, vilket betyder att han ger äkta turkisk hamambehandling. Vi lärde känna honom när han arbetade i vårt tidigare Blue Hamam på Lidingö. Andreas specialområden är: Klassisk hathayoga, massage.
Kontakta Andreas på andreas.grunewald@hotmail.com

MALIN RYDESJÖ
Kundaliniyoga, Medicinsk Yoga, Yogaterapi, ayurvedisk massage, stresshantering
Malin är även statsvetare och arbetar med friskvård, rehabilitering och hållbarhet på företag och med privatpersoner. Hon arrangerar retreats, workshops, kurser och finns med på hälsodagar, kick-offer och konferenser runt om i Sverige.
Hon driver sitt eget företag Yogacentralen. Man kan även boka Malin för privata konsultationer och klasser. Kontakta malin på  malin@yogacentralen.nu

CATHARINA LUNDGREN IDH & PIA JONASON
Catharina och Pia är barnmorskor med lång erfarenhete av samtal på Ungdomsmottagning. Catharina är tidigare kollega till Anita Davén.Söder. Tillsammans har de startat Sensea sthlm sex- och samlevnadsmottagning som tar emot klienter hos oss. Här erbjuds råd och stöd i sexuella frågor och hälsa av auktoriserade sexologer. Mer information finns på hemsidan www.senseasthlm.se.
Du kontaktar dem på info@senseasthlm.se